Huisregels Covid-19 virus

Controlevragen bij ontvangst

Bij ontvangst in het restaurant moet er verplicht een controlegesprek plaatsvinden. Als je een van de volgende vragen met ja moet beantwoorden, dan mogen we je helaas geen toegang geven.

 • Heb je de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
 • Heb je op dit moment een huisgenoot of gezinslid met koorts of benauwdheidsklachten?
 • Heb je covid-19 gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 14 dagen vastgesteld?
 •  Ben je in contact geweest met iemand die is gediagnostiseerd met of symptomen vertoont van covid-19 in de afgelopen 14 dagen?

Algemene richtlijnen voor gasten - vanaf 1 juni 12.00 uur

Bron: Rijksoverheid, laatste update: 20 mei 2020 

 1. Iedereen houdt 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen. Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar geplaatst worden).
 2. Een maximum van 30 gasten (dus exclusief personeel).
 3. Gasten reserveren bij de ingang van ons restaurant middels triage. Hierbij wordt er gekeken naar beschikbaarheid en zullen de bovengenoemde controle vragen worden gesteld.
 4. Op terrassen geldt geen maximum aantal personen. Wel moet iedereen aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden).
 5. In een checkgesprek vooraf tussen medewerker van De Pastafabriek en de gast wordt ingeschat of een bezoek mogelijke risico’s oplevert.
 6. Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.
 7. Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
 8. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
 9. Desinfecteer bij binnenkomst grondig je handen
 10. Was na het toiletbezoek grondig je handen.
 11. Gezien de beperkte toiletruimte wordt er slechts 1 toilet beschikbaar gesteld en mag er ook maar 1 persoon zich in het toilet of het voorportaal zich bevinden. U dient zelf het toilet voordien en nadien te desinfecteren met de door ons ter beschikking gestelde producten.
 12. Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot ons restaurant worden ontzegd. Schade die ons bedrijf leidt door uw handelen en/of antwoorden in strijd met die regels kan op u worden verhaald.

 Openingstijden keuken

Zondag en maandag van 15:00 tot 21:00 uur

Dinsdag t/m zaterdag van 12:00 tot 21:00 uur 

Nu ook weer op zondag open!

Restaurant sluit elke dag om 22:00 uur

  

Kom eens langs!

Stoeldraaierstraat 25, 9712 BV Groningen

Bij ons komen werken?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die ons team komen versterken! Ben jij degene die wij zoeken?